Terug naar Nieuws

Vrijwilligersavond in maart gaat niet door

Gepubliceerd op:

Jaarlijks wordt er op de vooravond van NLdoet binnen de gemeente Stadskanaal, de vrijwilligersavond georganiseerd. Op diezelfde avond wordt ook de  vrijwilligersprijs uitgereikt.

De afgelopen twee jaar is de vrijwilligersavond niet doorgaan in verband met de maatregelen die we hebben moeten treffen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De gemeentelijke vrijwilligersprijs is voor het laatst in 2020 uitgereikt tijdens het Leer en Doe Festival, dat online plaatsvond.

Met nog steeds de onzekerheid ten opzichte van het coronavirus lukt het ons niet om de vrijwilligersavond in maart te organiseren. Ons streven is om later dit jaar een gezellige avond voor alle vrijwilligers binnen de Gemeente Stadskanaal te organiseren en de vrijwilligersprijs uit te reiken. Ook willen we het Leer en Doe Festival in september weer organiseren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws met betrekking tot de vrijwilligersavond, de vrijwilligersprijs of het Leer en Doe Festival 2022? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten. 

 

Wij zoeken jou!

Help jij ons met het organiseren van de vrijwilligersavond en/of het Leer en Doe Festival? Kom dan bij onze werkgroep. Vragen?  Mail of bel Milena Oldenziel buurtwerker bij Welstad en VIP! ondersteuner m.oldenziel@welstad.nl ● 06 360 106 10

 

 

Deze informatie is opgesteld met de kennis van vandaag en onder voorbehoud van actuele ontwikkelingen. Wij volgen altijd de richtlijnen van het RIVM.

 

Foto's

Bekijk ook

SPOED: BUDDY of VRIJWILLIGER voor vluchtelingen uit Oekraïne

16-03-2022
Op verschillende locaties binnen de gemeente Stadskanaal worden er vluchtelingen uit Oekraïne opgevangen. Wil je iets voor hen betekene…
Lees meer over SPOED: BUDDY of VRIJWILLIGER voor vluchtelingen uit Oekraïne
 

11 & 12 maart 2022 is het weer NLdoet!

04-01-2022
Op 11 & 12 maart 2022 steken in het hele land duizenden vrijwilligers de handen een dag(deel) uit de mouwen voor een maatschappelijke kl…
Lees meer over 11 & 12 maart 2022 is het weer NLdoet!