Terug naar Nieuws

Vrijwilligersavond in maart gaat niet door

Gepubliceerd op:

Jaarlijks wordt er op de vooravond van NLdoet binnen de gemeente Stadskanaal, de vrijwilligersavond georganiseerd. Op diezelfde avond wordt ook de  vrijwilligersprijs uitgereikt.

De afgelopen twee jaar is de vrijwilligersavond niet doorgaan in verband met de maatregelen die we hebben moeten treffen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De gemeentelijke vrijwilligersprijs is voor het laatst in 2020 uitgereikt tijdens het Leer en Doe Festival, dat online plaatsvond.

Met nog steeds de onzekerheid ten opzichte van het coronavirus lukt het ons niet om de vrijwilligersavond in maart te organiseren. Ons streven is om later dit jaar een gezellige avond voor alle vrijwilligers binnen de Gemeente Stadskanaal te organiseren en de vrijwilligersprijs uit te reiken. Ook willen we het Leer en Doe Festival in september weer organiseren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws met betrekking tot de vrijwilligersavond, de vrijwilligersprijs of het Leer en Doe Festival 2022? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten. 

 

Wij zoeken jou!

Help jij ons met het organiseren van de vrijwilligersavond en/of het Leer en Doe Festival? Kom dan bij onze werkgroep. Vragen?  Mail of bel Milena Oldenziel buurtwerker bij Welstad en VIP! ondersteuner m.oldenziel@welstad.nl ‚óŹ 06 360 106 10

 

 

Deze informatie is opgesteld met de kennis van vandaag en onder voorbehoud van actuele ontwikkelingen. Wij volgen altijd de richtlijnen van het RIVM.

 

Foto's

Bekijk ook

10-11-2022
Tot ons verdriet is onze lieve collega Marleen Buter onlangs overleden. Marleen was zeer betrokken bij het VIP van Welstad.
Lees meer over
 

ZORG&WELZIJN KRANT 2022

03-11-2022
 Lees hier de Zorg & Welzijn krant 2022
Lees meer over ZORG&WELZIJN KRANT 2022
 

NLdoet 2023!

31-10-2022
  NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!
Lees meer over NLdoet 2023!